Cautare

1989 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (3.99 secunde)
Sportul cel teoretic plin de fair-play si lipsit de nebunelile si scandalurile specifice altor domenii a ajuns de o vreme buna sa isi schimbe orientarea. ... de toate! Nu lipseste nimic, in special in fotbal, ca doar nu degeaba e sportul rege.
Sportul cel teoretic plin de fair-play si lipsit de nebunelile si scandalurile specifice altor domenii a ajuns de o vreme buna sa isi schimbe orientarea. ... de toate! Nu lipseste nimic, in special in fotbal, ca doar nu degeaba e sportul rege.
Nu e vorba insa despre vreo sedinta de CJ sau CL, pentru ca oricum in cele doua institutii cele doua formatiuni se au ca fratii. Mai exact, cele doua partide isi vor alcatui cite o echipa de fotbal si se vor intrece din punct de vedere sportiv.
Finantatorul echipei de fotbal "Steaua" o caracterizeaza pe mezina familiei prezidentiale drept o fata draguta, care "ar aparea frumos in Parlamentul European". ... Nu e chiar pustoaica, are 29-30 de ani.
Campionatul intern de fotbal, cat si cel mondial repre-zinta un subiect la ordinea zilei nu numai pentru adulti, ci si pentru copiii cu varste cuprinsa intre 9 si 14 ani.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Fotbal: CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Fotbal - Europa League:
Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.
43.319 spectatori - Cupa Mondiala FIFA 2018, sferturi de finala Selectionata Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, dupa ce a invins reprezentativa Uruguayului cu scorul de 2-0 (1-0), la Nijnii Novgorod, in primul sfert de finala al competitiei.
Reprezentativele Belgiei si Angliei se intalnesc azi, de la ora 17.00, la Sankt Petersburg, in meciul pentru locul 3 la Cupa Mondiala din Rusia. Partida de la Sankt Petersburg va fi transmisa de TVR 1.
Din nou, consumatorii de gaz metan s-au impartit in doua: ... Ce bun si de treaba e deci guvernul, cu toate ca acelasi guvern a dat drumul la aberatie.
Un simbol al fotbalului craiovean, napadit de balarii. Ar fi o greseala insa sa separam soarta fotbalului craiovean de soarta generala a fotbalului romanesc.
Un simbol al fotbalului craiovean, napadit de balarii. Ar fi o greseala insa sa separam soarta fotbalului craiovean de soarta generala a fotbalului romanesc.
Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi. ... Conducatorii "iubiti" ai Universitatii s-au remarcat iarasi prin prestatii penibile care au fost vazute de o tara intreaga.
Perfect adevarate afirmatiile aprigului sustinator al Stiintei, a carui iubire fata de culorile alb-albastre nu pot fi puse la indoiala. Intr-adevar, peste tot in lume fotbalul este o industrie si scoate bani din orice misca in jurul sau, iar suporterii sunt o importanta sursa de venit.
Universitatea se afla acum intr-un turneu de pregatire si jocuri de verificare in Cipru, iar la ora la care scriu aceste randuri nu cunosc rezultatul amicalului de ieri dupa-amiaza cu Tavria Simferopol.
Ca fotbalul iti aduce beneficii, imagine si, de ce nu, popularitate (vezi cazul lui Gigi Becali), nu mai este un secret pentru nimeni.
N-a fost dorit de romani, dar a fost impus de comunisti. N-a fost construit cu bani multi, ci prin munca patriotica, asa ca putini s-au bucurat la final de ctitoria anilor de comunism timpuriu si feroce.
google-analytics.com